Facebook Instagram

Vigdis Hjorth møter lesesirkler

Er du med i en lesesirkel? Har dere lyst til å lese Vigdis Hjorth sin siste roman «Gjentakelsen» nå i vår/sommer og møte henne i et eget arrangement under Bjørnsonfestivalen 4.-8. september? I så fall vil vi gjerne komme i kontakt med dere. 

Vi ønsker å samle flest mulig lesesirkler til et sosialt og uformelt arrangement fredag 6. september (vi kommer tilbake med klokkeslett). Dit kommer også Vigdis Hjort som vil snakke om arbeidet med «Gjentakelsen» og svare på spørsmål om romanen og livet som forfatter.

Vigdis Hjorth er en av våre mest leste, anerkjente og kritikerroste forfattere, og «Gjentakelsen» har fått strålende anmeldelser. Nylig mottok hun også Kritikerprisen for boka. I romanen møter vi en voksen kvinne som ser tilbake på livet sitt da hun var 16 år. Vigdis Hjorth skriver intenst og heftig om å skulle kysse for første gang, å drikke og kjenne rus i kroppen, å skulle gjøre «det» for første gang og å være på fest hos gutter i et rekkehus i Oslo. Alt mens moren vokter over ungjenta som en hauk og utøver en kontroll langt utover det sunne og normale. Faren er i bakgrunnen - noe skurrer i familien.

Om lesesirkelen deres vi være med – send oss en e-post til post@bjornsonfestivalen.no slik at vi kan opprette kontakt. Arrangementet vil være gratis.