Back to All Events

"Storbarnsliv" med Guro Hoftun Gjestad

Boka Storbarnsliv av Guro Hoftun Gjestad får med rette mye oppmerksomhet for å ta opp en viktig og lite beskrevet del av manges hverdag, nemlig livet med de store barna. Som småbarnsforeldre kan man finne masse tilgjengelig informasjon om det å ta vare på de minste barna, men hva så?

Guro Hoftun Gjestad vil holde foredrag på Bjørnsonfestivalen med blant annet presise og nyanserte historier fra boka om uoppnåelige idealer, dataspill, ensomhet, lekse- og forbrukerpress. Mange av temaene som forfatteren tar opp, vil være gjenkjennelige for de fleste som har nærkontakt med store barn og ungdommer. Foreldre, besteforeldre, lærere og andre interesserte vil få vite mer om hva som rører seg under overflaten i mange unges liv, og få kunnskap som kanskje vil gjøre det litt lettere å forstå hva man kan bidra med som støttespiller i overgangen fra barn til voksen.

Guro Hoftun Gjestad ble nominert til Brageprisen 2015 i sjangeren sakprosa for boka Storbarnsliv. Hun er journalist og forfatter av bøker for både ungdom og voksne.

 

onsdag 07.09 klokken 19:00 i storyville, 150/100,-

 

Earlier Event: September 7
"Vinneren av Bjørnsonstipendet 2016!"