Back to All Events

"Konsertar under krigen" med Ingunn Røyset og Møremusikarane

Bokomslag Dei et ikkje sjokoladep�legg i krigen.jpg

"Konsertar under krigen" er en musikalsk fortellerstund for eldre med forfatteren Inngunn Røyset og Møremusikarane Asgeir Hoffart og Judit Toth Sylthe. Arrangementet finner sted i Rådhussalen på Molde rådhus og er eit samarbeid mellom Bjørnsonfestivalen, Møremusikarane og Molde frivillighetssentral. 

Forfatteren Ingunn Røyset leser fra boka si "Dei et ikkje sjokoladepålegg i krigen" fra 2014. Boka er en tidsreise tilbake i tid, fra 2014 til 1945. Den ni år gamle jenta Dagny får høre historier fra krigen av mormor. Hun reiser så på underlig vis tilbake i tiden, og der møter hun mennesker og levemåter på Vestlandskysten under krigsårene.

Boka "Dei et ikkje sjokoladepålegg i krigen" er skrevet med utgangspunk i intervju med de som var barn under krigen. Boka er derfor et godt utgangspunkt for å huske tilbake og dele minner fra egen barndom, krigsopplevelser og dagliglivet.

Møremusikarane Asgeir Hoffart og Judit Toth Sylthe spiller musikk som var å høre på huskonserter i løpet av krigsårene. Kanskje publikum får lyst til å synge med i løpet av forestillingen?

Det vil bli enkel servering.

Påmelding med antall deltakere innen 4.4.2016 til eli.hoelstad.eik@molde.kommune.no.

Arrangementet er gratis.

Velkommen!