Back to All Events

"HAIKU"

”HAIKU” er en japanskinspirert forestilling med smak, lyd, poesi og konsentrasjon. Karin Augusta Nogva har hentet inspirasjon fra de japanske tesermoniene der man følger fastlagte ritualer med presisjon, ro og konsentrasjon. Endre Ruset leser egne Haikudikt fra serien Noriaki og musiker Stian Omenås lydsetter forestillingen med et rikt instrumentutvalg.

Her kan man få inntrykk gjennom alle sansene på samme tid, og publikum får bli med på en annerledes og fokusert opplevelse tett på poesien, kunsten og musikken. Forestillingen varer ca 30 minutter og er co-produsert av Høstscena i Ålesund.

Karin Augusta Nogva er visuell kunstner og hun har blant annet blitt tildelt Møre og Romsdal fylkeskommunes Kunstnarstipend.

Stian Omenås er trompetist og perkusjonist. Han arbeider mest innenfor jazz, samtidsmusikk og improvisert musikk og han er en ettertraktet bandmusiker. Han arbeider også som komponist, musikkskribent, arrangør og produsent.

Endre Ruset arbeider som forfatter og litteraturkritiker. Han debuterte i 2001 med Ribbeinas vingespenn og hans siste utgivelse er Elsket og savnet fra 2014. Endre har vært kunstnerisk rådgiver for en rekke litteraturfestivaler inklusive Bjørnsonfestivalen.

 

torsdag 08.09 klokken 17:30 i Kapellet, 100,-