Back to All Events

"Fire furier forteller"

Inspirert av Bjørnsons kvinner – uten sammenligning for øvrig – har de fire fortellerne Karin Skjetne, Guri Aasen, Olla Rypdal og Anne Hungnes hentet fram et frodig galleri av kvinnelige personligheter, representert gjennom mytestoff og burleske eventyr.

Gjennom en energifylt times humor, alvor og magi fra ulike verdenshjørner møter vi noen av den menneskelige personlighets mange fasetter.

Karin Skjetne er utdannet ergoterapeut og teaterpedagog, er kulturskolelærer og driver firmaet InspiratiKA. Hun holder dramakurs, underviser i kultur og psykisk helse og tar regioppdrag for kor, revylag og amatørteater.

Guri Aasen driver fortellervirksomheten Vestafor Måne med base i Fosnavåg i Herøy.  Repertoaret spenner fra myter og sagn til eventyr og kulturfortellinger tuftet på lokalhistorie. Hun holder også verksteder i muntlig fortelling for barn og voksne.

Olla Rypdal er teaterpedagog og har forestillinger og verksteder innenfor teater, historieskaping og skrivekunst både for Kultursekken og i andre sammenhenger - både egne produksjoner og tverrestetiske prosjekter i samarbeid med andre utøvende kunstnere.

Anne Hungnes jobber som forteller og formidler. For tiden formidler hun flere prosjekt i skoler i M&R fylke gjennom Kultursekken, der hun forteller eventyr og sagn.

NB! Vi venter med oppstarten på Ferdig Snakka til arrangementet Fire furier forteller er ferdig dersom man vil gå på begge deler:)

 

torsdag 08.09 klokken 19:30 i storyville, 150/100,-

 

Earlier Event: September 8
Kritikermøte: "Romaner i ilden"
Later Event: September 8
"Ferdigsnakka"