Bjørnsonfestivalen 4. - 8. september 2019

ONSDAG 4.9

20:30 - 21:45: Konsert med
Hekla stålstrenga

STED: Teatret Vårt

I februar kom den nordnorske gruppa Hekla Stålstrenga med sitt 7. album. Plata har fått tittelen «Elske og Ære» og i den forbindelsen besøker de Bjørnsonfestivalen i år. Bandet er kjent for sin særegne blanding av folkemusikk, viser og pop og har etterhvert stått bak flere sanger som har gått inn i den norske visekanonen. Sanger som Har du Fyr, Folketonen, Vise ved Vintersolkverv og Siste Sang er låter mange har et forhold til.
Konsertene med Hekla Stålstrenga er kjent for energi, tilstedeværelse og dyp musikalitet blandet med humor, spilleglede og særdeles kompetente musikanter.
Ragnhild Furebotten har som vanlig stått bak mange av melodiene til bandet, men nytt for dette albumet er at både Furebotten og flere av de andre musikerne også leverer egne tekster.
Med: Ragnhild Furebotten (fele), Tore Bruvoll (gitar), Anne Nymo Trulsen (sang), Trond-Viggo Solås (bass), Ole-Jakob Larsen (trommer).


KJØP BILLETT


 
 

På denne siden blir festivalprogrammet lagt ut fortløpende utover våren/sommeren.

+ Hvor gjelder festivalpassene?

De gjelder på alle arrangement i Molde og Nesset, foruten Litteraturcruiset i Eikesdal. Festivalpass i Nesset gjelder naturlig nok kun i Nesset.

+ NB!

Billetten du får når du kjøper festivalpass eller dagspass må byttes inn i gyldig bånd i billettluka. Denne åpner onsdag 4/9 kl 10:00.

UKESPASSENE:

Datoer 2019.jpg

FESTIVALPASS

4. - 8. september 2019

banner til hoopla.jpg

FESTIVALPASS NESSET

5. - 8. september 2019

DAGSPASSENE:

banner til hoopla.jpg

DAGSPASS ONSDAG

04.09.19

banner til hoopla.jpg

DAGSPASS TORSDAG

05.09.19

banner til hoopla.jpg

DAGSPASS FREDAG

06.09.19

banner til hoopla.jpg

DAGSPASS LØRDAG

07.09.19