Samira og skjelettene med Camilla Kuhn

Camilla Kuhn Samira og Skjelettene inneskjerm.jpg

Inne i kroppen har vi skjelett, sier frøken. Æsj! Noe så ekkelt! Skjelett inni kroppen, det vil i hvert fall ikke Samira ha! Vekk med det! Heldigvis vet mamma råd…

Med utgangspunkt i boka Samira og skjelettene leser og forteller Camilla. Hun viser hvordan en bildebok blir til, fra en liten idé, gjennom slit og strev og skisser og fulle søplebøtter, til ferdige illustrasjoner og bok. Og hun viser hvor utrolig flink hun er til å tegne. Men alt går kanskje ikke alltid helt som hun vil

Elevene inviteres inn i forfatter og illustratør Camilla Kuhns tekst- og billedunivers.
Her trenger ikke alle å være så snille alltid. Og alt trenger ikke å være så pent heller. Og hadde det ikke vært ganske greit hvis vi alle slapp å ha skjelett?

Forfatter og illustratør Camilla Kuhn bor i Nittedal. Hun debuterte i 2007 med billedboken Hvordan Greger Grinebiter havnet i bitter duell og alt nesten ble helt rosa. I tillegg til billedbøker har hun har skrevet en rekke lettlestbøker for de aller ferskeste leserne, og bestreber seg på å lage bøker som selv om de er enkle, skal være litt uforutsigbare og veldig morsomme.

Hun har turnert med DKS i store deler av landet og har flere hundre forestillinger i skoler og bibliotek bak seg.

Forfatterbesøket med Camilla Kuhn er en del av prosjektet SamLES LITT som er et samarbeid mellom folkebibliotekene i Romsdal og Bjørnsonfestivalen. Prosjektet er støttet av Møre og Romsdal Fylkeskommune og GassROR IKS.

Camilla Kuhn besøker bibliotekene i Molde, Fræna og Eide kommune på denne mini-turnéen.

Målgruppe: 1. - 3.trinn.

Fræna: 28.11

Eide: 29.11

Molde: 30.11