LONDON LANGS TUBEN med ESPEN AAS

Espen Aas Facebook.jpg

Bli med til London - på Plassen! Vi kan ikke tenke oss en bedre reiseguide enn NRKs tidligere korrespondent i Storbritannia; Espen Aas. Han kjenner byen, reisemålene og folkene der bedre enn de fleste og tar oss med rundt i storbyen via byens puls: Tuben.

London er norskingenes soleklare favorittreisemål, og de aller fleste benytter seg av tuben som er byens viktigste transportmiddel. Espen Aas rakk å bli en vaskeekte tube-nerd mens han bodde og jobbet i storbyen. Han bestemte seg for å besøke samtlige av byens 270 tubestasjoner og fortelle om hver enkelt på Facebook. Spalten ble raskt svært populær og er nå samlet og utvidet i boken London langs tuben.

Mange av Londons stasjoner har fascinerende historier. Denne boken er et oppkomme av praktisk og underholdende informasjon: Hvilken bane er best når du skal på fotballkamp på Wembley eller Emirates? Hvor kommer du hvis du tar District Line til endes? Hvem tegnet det berømte tubekartet? Alt dette og mer til får du vite i London – langs tuben. Boken er et must for alle London-entusiaster og en fascinerende guide til å oppdage nye sider ved denne spennende storbyen.