Foredrag med Sigrid Sollund: "Hersketeknikker - nyttige og nådeløse"

Sollund, Sigrid (c) Sturlason.jpg

NB! Ordinære billetter er utsolgt - vi overfører foredraget på skjerm i Kafé Kurt i tillegg. Plass i Kafé Kurt er gratis.

Lær deg hersketeknikkene, så slipper du å bli tråkket på. Hersketeknikker flytter makt. De kan være nyttige, men også nådeløse. Uansett er det smart kjenne til dem - om du ønsker å bruke dem selv, eller om du vil beskytte deg mot dem. Som programleder i NRKs debattprogram Dagsnytt 18 ser SigridSollund hersketeknikker i full utfoldelse hver dag. Men hersketeknikkene finnes ikke bare i den politiske debatten, de brukes også på arbeidsplassen, i parforholdet, mellom foreldre og barn, i forhandlinger og i venneflokken. Gjennom eksempler fra de ulike arenaene, finner Sollund mønstrene, og beskriver dem med kløkt og vidd.

På grunn av stor pågang så er foredraget flyttet til salen Teatret Vårt på Plassen, torsdag 1.2.2018 kl 19.00. Billettene inne i salen er nå utsolgt, men vi overfører foredraget ut i Kafé Kurt på skjerm. Det koster ikke noe å overvære foredraget fra Kafé Kurt, men det er fint å møte opp i god tid.

Studenter som har kjøpt billett i kategorien Ungdomsbillett må vise studentbevis ved innslipp til Teatret Vårt.

Etter foredraget blir det boksalg og signering.

Hjertelig velkommen!