ER DU BJØRNSONFESTIVALENS NYE SJEF?

 

Bjørnsonfestivalen søker ny festivalsjef som kan ta festivalen med inn i jubileumsåret 2016. Festivalen har sete i Molde og Nesset og var landets første litteraturfestival. Den henter navn og inspirasjon fra Norges første nobelprisvinner i litteratur, Bjørnstjerne Bjørnson. I 2016 fyller Bjørnsonfestivalen 25 år.

Festivalsjefen skal planlegge og gjennomføre Bjørnsonfestivalen sammen med mange frivillige og en stab på kulturbygget Plassen i Molde. Vi samarbeider tett med Molde bibliotek, Møre og Romsdal kunstsenter, Teatret Vårt og Moldejazz.

Bjørnsonfestivalens hovedmål er å fremme interessen for litteratur og skrivekunst. Festivalen har internasjonal profil og et mål om å tilby et litteraturarrangement av høy kvalitet. Bjørnsons store samfunnsengasjement og stadige kamp for ytringsfrihet og menneskerettigheter står sentralt.

Din jobb blir å profilere festivalen. Du skal blant annet være med på å utvikle sponsor- og markedsaktivitetene. Festivalen har ansvar for fribyforfatterne i Molde, og holder tett kontakt med andre festivaler og kulturhus. Bjørnsonfestivalen har helårsaktivitet, med lokale arrangementer og samarbeidsprosjekter.

Vi ser etter deg som har:

  • Kulturforståelse og kjærlighet til litteratur - gjerne med et godt kontaktnett i litterære miljøer.
  • Økonomisk og administrativ erfaring/utdanning.
  • Gode samarbeidsevner og lederegenskaper.

 Tiltredelse og lønn etter avtale.

Skriftlig søknad med CV sendes post@bjornsonfestivalen.no eller til: Bjørnsonfestivalen, Postboks 268, 6401 Molde.

 

Søknadsfrist: fredag 18. september 2015.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

  • Styreleder Arvid Blindheim, telefon 91328056
  • Festivalsjef Rolf Magnus Orø, telefon 91328049.