Nov
1
to Nov 6

BILLETTER HER: Språkmoro med Linda Eide til bibliotekene i Romsdal

3. m_plakat.jpg

Linda Eide og Sjur Hjeltnes tar med seg sin populære forestilling Språkmoro til Vestnes, Aukra, Fræna og Midsund i perioden 1. - 6.november.

Under parolen Språk er sjov! gyver Linda Eide løs på språklige fenomen, kuriositeter og historier. Hun hyller og herjer med vår språklige hverdag, og byr inn til språklig påfyll i en hyggelig og eksamensfri atmosfære. Pianist og komiker Sjur Hjeltnes sørger for musikalsk og verbal bækking av ypperste slag.

Arrangementene er en del av prosjektet SamLES LITT. SamLES LITT er et treårig samarbeid mellom Bjørnsonfestivalen, folkebibliotekene i Romsdal, GassROR og Møre og Romsdal Fylkeskommune. På turnéen med Linda Eide er også mållaga i Nordmøre og Romsdal med som samarbeidsparter.

Prosjektet startet i vår med besøk av historikeren og forfatteren Hans Olav Lahlum som gjennomførte 8 foredrag på tre og en halv dag i Romsdalen.

Linda Eide besøker følgende kommuner:

Vestnes Folkebibliotek er arrangør onsdag 1.11 kl 19.00 på Myra kulturbygg

Midsund bibliotek er arrangør torsdag 2.11 kl 19.00 i storsalen på Midsund skule

Fræna Folkebibliotek søndag 5.11 kl 19.00

Aukra Folkebibliotek er arrangør mandag 6.11 kl 19.00 i auditoriet ("Egget") på Gossen Barne- og ungdomsskole

Linda Eide pleier også å ha med seg lokale kapasiteter fra språkfeltet og på denne turnéen får publikum møte Helge Sandøy, professor emeritus i nordisk språkvitenskap og lektor Arnfinn Hovde som bytter på å delta på arrangementene.

Billettene til arrangementene finner du her:

Det blir også mulighet for å kjøpe billetter på spillestedene 30 minutter før selve arrangementene - NB! Kun kortsalg!

VELKOMMEN TIL SPRÅKMORO!

View Event →