M

Magnus Moksnes Myhre

Magnus M. Myhre er utdannet kantor ved NTNU - Musikkonservatoriet i Trondheim, etterfulgt av en treårig solistdiplom med professor Hans-Ola Ericsson i Sverige. Han har også selv undervist i orgelimprovisasjon ved NTNU.

I tillegg til orgelspillet har Myhre fra tid til annen medvirket som pianist innenfor ulike prosjekter i pop og jazzsjangeren. Han er også brukt til å utarbeidet tilstands og konsulentrapporter i ulike orgelsaker.

Til daglig er Magnus M. Myhre domorganist i Molde domkirke, med hovedvekt på utøvende virksomhet og gudstjenestespill. Han konserterer også i Norge, Sverige og Danmark.

Tom Malmquist

Svenske Tom Malmquist (f. 1978) er lyriker og tidligere ishockeyspiller.

Malmquist fikk mye oppmerksomhet rundt debutsamlingen Sudden death i 2007, og i 2009 utga han FadersmjölkenI hvert øyeblikk er vi fortsatt i live er hans første roman. For den fikk han Dagens Nyheters litteraturpris 2016 og Karin Boyes litterære pris 2015. Romanen er nominert til Nordisk råds litteraturpris 2016.

I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live utkommer på norsk høsten 2016.

Sigbjørn Mostue

Sigbjørn Mostue debuterte i 2005 med barneboka Gravbøygen våkner, som er første bind i en fantasy-trilogi basert på norsk folketro med fellestittel Alvetegnet. Han har også gitt ut bøkene Mørkeboka (2009) og Den siste magiker (2010) 

I 2005 vant Mostue Arks barnebokpris for Gravbøygen våkner, og i 2015 fikk han ungdommens egen litteraturpris, U-Prisen, for I morgen er alt mørkt – Brages historie

Sigbjørn Mostue er utdannet ved universitetet i Oslo med hovedfag i idehistorie. 

Johanna Mørck

Johanna Mørck har sin utdannelse fra den russiske teaterhøgskolen GITIS (Scandinavia), hvor hun ble uteksaminert i 2007. Siden har Johanna arbeidet ved ulike teatre og kompanier, og har bla. spilt hovedrollen som Millie Thaulow i Edvard! ved Østfold Teater. Sist var hun å se i en rekke roller i Kvinner og barn først ved Erlerkompani. 

Mørck hadde en av hovedrollene i filmene Fritt villt 2 og Trolljegeren, og blir igjen å se på kino med spillefilmen "Snekker Andersen og julenissen".

I tillegg driver hun sitt eget teaterkompani i samarbeid med Tobias A. Heiberg.

Kirsty McKinnon

Kirsty McKinnon er ansatt i Bioforsk på Tingvoll.

Hun har arbeidet med økologisk landbruk hele sitt yrkesaktive liv, spesielt rettet mot økologisk dyrking i kjøkkenhager og skolehager. Stikkord er kompostering, god jordkultur og allsidig dyrking av grønnsaker, urter og bær. Hun har skrevet mange artikler, fagbøker og holdt foredrag om disse emnene. McKinnon har også utgitt boka Kjøkkenhage- dyrk økologisk for norsk klima.