Back to All Events

AVERØYA: Arne & Carlos: Foredrag om design og tradisjonshåndverk

Arne Nerjordet og Carlos Zachrison har stor suksess som designere, tekstilkunstnere og forfattere. De er aller best kjent for bøkene om håndarbeid og for deres originale og fargerike design. Tradisjonelt håndverk og hverdagslivet i Valdres inspirerer dem til å utvikle et visuelt uttrykk som vekker oppsikt både i Norge og utenlands.

Bøkene Julekuler fra 2010 ble deres første internasjonal bestselger, og fram til i dag har de sju bøkene de har utgitt hatt enorm suksess over hele verden. Utstillinger med design av ARNE&CARLOS kan vi se både på Nasjonalmuseet i Oslo og på Kulturhistorisk museum, og de samarbeider tett med prestisjefylte merker og designere. På Bjørnsonfestivalen både i Molde og på Averøya forteller de om arbeidet sitt og om hvordan håndverkstradisjoner kan videreutvikles til helt nye former og uttrykk.

Arrangementet på Averøya er et samarbeid med Merete Bratsberg Aae. Billetter kan kjøpes her, i MIX-kiosken på Bruhagen eller i døra. NB! Samme pris honnør/voksen: 250,- (Det er dessverre oppgitt feil pris i festivalavisa - riktig pris er 250,-).