Billettsalget er kun som nettsalg på denne siden fram til 22.8. Etter 22.8 selges billettene både på nett og i billettluka på Plassen. Velg ønsket dag og arrangementet du ønsker fra programmet nedenfor, klikk på arrangementstittel og så på den røde knappen KJØP BILLETTER.

Det gis honnørrabatt og ungdomsrabatt på de fleste arrangementene. Ungdomsbillett gjelder for ungdom under 18 år eller med studentbevis. Gyldig legitimasjon fremvises sammen med billett ved innslipp på arrangementene.

Dersom du har behov for handicapbilletter, kan disse kjøpes i billettluka på Plassen fra 22.8 sammen med ledsagerbilletter. Vi setter av et antall billetter med plass til rullestol - viktig med billettkjøp og oppmøte i god tid før arrangementsstart.

Festivalbillettene er unummererte på alle arrangementene. HC-plasser blir merket.

Kjøp av festivalpass og dagspass: Husk å velge riktig dag i programmet nedenfor ved kjøp av dagspass. Både festivalpass og dagspass gir sikker plass på arrangementene.          

Prisen på festivalpass er 1650,- inkl gebyr. NB! Gjelder ikke Litteraturcruiset på Eikesdalsvatnet, arrangementet på Chateauet og arrangementet på Averøya. 

Prisen på dagspass er 650,- inkl gebyr. Det blir lagt ut dagspass for onsdag, torsdag, fredag og lørdag (gjelder ikke arrangementet på Chateauet kl 13.00).

NB! Det er ikke billettsalg til Bjørnsonfestivalens arrangement fra billettluka på Plassen før 22.august 2017.

onsdag     torsdag     fredag     lørdag     søndag     Skoleprogram

 

ONSDAG


TORSDAG


FREDAG


LØRDAG


SØNDAG


SKOLEPROGRAM