Aslak Gurholth Rønsen

 Aslak Gurholt Rønsen er designer og illustratør. Han vant Bokkunstprisen i 2015.  Rønsen er først og fremst kjent for arbeidet sitt med design og illustrasjon av bøker. Han er blant annet den faste designeren til Flamme Forlag, Hubro og Metronomicon Audio. I tillegg har han vært både utgiver, redaktør og forfatter. Aslak Gurholt Rønsen har studert ved Central Saint Martins College of Art and Design i London og ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han  driver designstudioet Yokoland, som han etablerte sammen med Espen Friberg "en gang mellom 2001 og 2005". FESTIVALEN 2015 Slik blir boka flott, workshop om bokdesign, 4. september.Kl. 12.30-14.45.    

 Aslak Gurholt Rønsen er designer og illustratør. Han vant Bokkunstprisen i 2015. 

Rønsen er først og fremst kjent for arbeidet sitt med design og illustrasjon av bøker. Han er blant annet den faste designeren til Flamme Forlag, Hubro og Metronomicon Audio. I tillegg har han vært både utgiver, redaktør og forfatter.

Aslak Gurholt Rønsen har studert ved Central Saint Martins College of Art and Design i London og ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han  driver designstudioet Yokoland, som han etablerte sammen med Espen Friberg "en gang mellom 2001 og 2005".

FESTIVALEN 2015

Slik blir boka flott, workshop om bokdesign, 4. september.Kl. 12.30-14.45.