Ali Abu Khattab

    Ali Abu Khattab er poet, litteraturkritiker, oversetter, dramaturg og journalist. Han kom til Molde sammen med Samah Mahmoud og deres to barn i juni 2015 og er Moldes sjette fribyforfatter.  Knattab har utgitt seks bøker og har skrevet en barnebok sammen med Samah Mahmoud som også er fribyforfatter. I 2003 grunnla de kulturgruppen Tajreeb, som var støttet av kulturdepartementet i Palestina og the Gaza Centre for Arts and Culture. Tajreeb ble stengt av Hamas i 2007, men gjenoppsto under navnet Utopia i 2010. Gruppens formål var å øke bevisstheten rundt kunnskap og kultur som et verktøy for å takle kriser og store omskiftninger i livet, spesielt i Gaza. FESTIVALEN 2015:  På flukt, 4. september. Kl. 12.30-14.30

 

 

Ali Abu Khattab er poet, litteraturkritiker, oversetter, dramaturg og journalist. Han kom til Molde sammen med Samah Mahmoud og deres to barn i juni 2015 og er Moldes sjette fribyforfatter. 

Knattab har utgitt seks bøker og har skrevet en barnebok sammen med Samah Mahmoud som også er fribyforfatter. I 2003 grunnla de kulturgruppen Tajreeb, som var støttet av kulturdepartementet i Palestina og the Gaza Centre for Arts and Culture. Tajreeb ble stengt av Hamas i 2007, men gjenoppsto under navnet Utopia i 2010. Gruppens formål var å øke bevisstheten rundt kunnskap og kultur som et verktøy for å takle kriser og store omskiftninger i livet, spesielt i Gaza.

FESTIVALEN 2015: 

På flukt, 4. september. Kl. 12.30-14.30